Hemstäd i Jönköping och Huskvarna

Hemstäd i Jönköping och Huskvarna

När du inte har tid eller lust att städa själv

Kontakta oss när du behöver hjälp med hemstäd i Jönköping eller Huskvarna. Vi är ett professionellt företag som har målet att underlätta för människor i vardagen. När livet kommer emellan och man inte har tid, lust eller ork att på egen hand städa hela hemmet, hjälper vi dig att slippa den stressen.

Hemstäd är både viktigt för din och ditt hems hälsa. Genom att regelbundet städa minskas skadliga dammpartiklar, och bekvämligheten har en hög tendens att öka. Med oss som din hjälpande hand får du möjligheten att komma hem till ett skinande rent hem, utan att själv ha behövt lyfta ett finger.

hemstädning i Jönköping och Huskvarna
hemstäd Jönköping

Riktiga proffs på hemstädning i Jönköping

Det bästa med vårt företag är våra anställda. All personal som arbetar hos Rosab har som mål att vara till hjälp till privatpersoner som söker ett professionellt företag inom städning. Noggrannhet och hög kvalitet präglar hela företaget, och tack vare det kan alla våra kunder känna sig helt trygga i sitt val av företag.

Med flera år av erfarenhet inom städbranschen har de anställda vad som krävs för att städa ditt hem på ett korrekt sätt. De besitter även en bred kunskap inom metoder och städmedel, vilket är en väsentlig och viktig del i detta arbete.

Vi utgår alltid efter en checklista, för att få med alla delar som vi anser är viktiga när det gäller hemstäd i Jönköping. Dock anpassar vi även varje städuppdrag efter dig som kund, och de behov du känner att ditt hem har.

Tveka inte att kontakta oss för hemstäd och/eller fönsterputs i Jönköping och Huskvarna.

Skinande rena fönster med fönsterputs

Befinner du dig i eller i närheten av Jönköping eller Husqvarna och behöver hjälp med fönsterputs, kan du vända dig till oss på Rosab. Att ha rena och fräscha fönster ger hela hemmet en ren känsla, och är mycket viktigt för helhetsintrycket. Med rätt kunskap och metoder ser Rosab till att erbjuda sina kunder ett glänsande resultat som inte lämnar någon besviken.

Kontakta gärna oss om du har några funderingar eller frågor kring oss på Rosab, så svarar vi så snart vi kan! Varmt välkomna till oss!

fönsterputs i Jönköping och Huskvarna - hemstäd Jönköping

Vad ingår i en hemstädning?

Vi har en lista på vad som ingår i vår hemstädning, men självklart så skräddarsyr vi er hemstädning efter era önskemål och behov. Se vår lista vad som ingår i hemstädning här.

Vilken typ av städning ska jag välja för mitt hem?

Det beror på dina specifika behov. Om du vill ha en grundlig städning av hela ditt hem kan du välja en storstädning. Om du vill ha en städning veckovis passar hemstädning bra.

Hur kan jag boka hemstädning?

Boka hemstädning genom att fylla i kontaktformuläret på kontakt.

Måste jag vara hemma när städningen sker?

Nej, det är vanligtvis inte nödvändigt att vara hemma när städningen sker. Det är upp till dig att bestämma om du vill vara hemma eller inte.

Kan jag välja vilka rum som ska städas?

Absolut, vi kan skräddarsy hemstädningen utefter dina behov.

Vad händer om jag inte är nöjd med hemstädningen?

Om du inte är nöjd så åtgärdar vi det omgående utan extra kostnad då vi har kvalitetsgaranti.