Kontorsstäd i Jönköping och Huskvarna

Kontorsstäd och golvvård i Jönköping och Huskvarna

Helhetslösningar inom kontorsstäd och golvvård för dig som företagare

Vi på Rosab finns här som hjälp med kontorsstädning och golvvård i Jönköping och Huskvarna. Vi erbjuder alltid en hög standard på vår städning, som alltid utförs noggrant.

Kontorsstädning är viktigt för att öka trivseln på kontoret, och hos oss kan ni som företag själva välja i vilken omfattning ni vill ha städhjälp, och även hur ofta ni vill att vi kommer.

Det spelar ingen roll om ditt kontor är stort eller litet, med få eller många anställda. Vi vänder oss till företag av alla storlekar, och brinner för att göra varje kund 100 % nöjd med de tjänster som vi erbjuder.

Kontorsstäd i Jönköping och Huskvarna
Golvvård i Jönköping och Huskvarna

En trevligare omgivning

En väl utförs kontorsstädning som utförs kontinuerligt bidrar till en trevligare omgivning på din arbetsplats. Vi utlovar en fräsch och ren känsla som når ut till personal såväl som besökare. Vi skapar en arbetsmiljö som är trevligare att jobba i, genom noggrann och effektiv städning.

Med Rosab som städfirma, får du hjälp av ett företag vars personal bryr sig om sina kunder, och verkligen brinner för sitt yrke. Vi lämnar ditt kontor skinande rent, tack vare vår personal som har en mycket bred kunskap när det kommer till olika metoder, verktyg och medel.

Tveka inte att kontakta oss för kontorsstäd och/eller golvvård i Jönköping och Huskvarna.

Rena ytor och kvalitativ golvvård på ditt kontor

Vi på Rosab värderar våra kunder högt, och arbetar alltid för att de ska bli helt nöjda med den service som vi erbjuder dagligen. Vi anpassar vårt arbete efter hur kunden i fråga vill ha det. Dina önskemål och behov står i fokus, och genom en öppen dialog kan vi tillsammans komma fram till vilken typ av städning som ditt kontor behöver.

Inga uppdrag är för stora eller för små för oss på Rosab. Vi städar både små och stora kontor, och städar oavsett om du vill ha en helhetslösning med en mer ingående städning, eller kanske enbart vill ha hjälp med golvvård.

Om det har dykt upp några frågor, tveka inte på att höra av dig till oss! Varmt välkommen!

Golvvård Huskvarna