Flyttstäd i Jönköping och Huskvarna

Flyttstäd i Jönköping och Huskvarna

Ta hjälp av oss på Rosab för flyttstädning i Jönköping och Huskvarna

Är det snart dags för dig att flytta? Vi på Rosab hjälper gärna till med flyttstädningen! Vi finns till hands för alla de som planerar att flytta och befinner sig i närheten av Jönköping och Huskvarna.

Vi tar oss an uppdrag oavsett storlek och skick, och tack vare våra professionella anställda kan vi få vilket hem som helst att glänsa. Med oss slipper du stressen inför att känna sig tvungen att flyttstäda själv efter en kanske intensiv och energikrävande flytt.

Vi finns till för att underlätta för dig, och tar mer än gärna på oss ansvaret att göra ditt tidigare hem redo för nästa ägare eller hyresgäst. Målet är att både du som kund och personen som flyttar in efter dig ska känna sig nöjd med vad vi åstadkommit.

Flyttstäd i Jönköping och Huskvarna
Städning i Jönköping

Vi brinner för service

För oss är det viktigt att få nöjda kunder, och kundservice ligger oss därför varmt om hjärtat. Vi erbjuder personlig service, och vill skapa en bra kontakt med alla som vi ska arbeta för, för att arbetet i sig ska bli så bra utfört som möjligt, och för att ni ska kunna känna er helt trygga med oss som firma.

Genom en god kontakt och rak och ärlig kommunikation, kan vi få en bättre koll på vad ni önskar och behöver.

Tveka inte att kontakta oss för kontorsstäd och/eller golvvård i Jönköping och Huskvarna.

Byggstäd efter ett byggprojekt

Förutom flyttstäd och våra övriga tjänster inom städning, erbjuder vi professionell byggstäd, som passar perfekt efter en renovering eller ombyggnation. Efter ett sådant projekt lämnas mycket byggdamm och smuts kvar, som tyvärr kan vara väldigt svårt att få bort på egen hand.

Med Rosab behöver du inte tänka på det. Vi ser till att med största noggrannhet städa bort allt byggavfall som hamnat mellan lister och på andra jobbiga ställen som är svåra att nå.

Vi kan få en byggnadsplats att skina genom effektiv städning, och tar oss an både små och stora uppdrag i och i närheten av Jönköping. Vi följer en noggrann checklista, som vi själva har tagit fram för att ytan som vi städar ska bli så ren som det bara går.

Har du några frågor? Hör gärna av dig till oss så kontaktar vi dig snarast möjligt. Varmt välkommen till oss!

Byggstäd i Jönköping och Huskvarna