Flyttstäd i Jönköping och Huskvarna

Flyttstäd i Jönköping och Huskvarna

Ta hjälp av oss på Rosab för flyttstädning i Jönköping och Huskvarna

Är det snart dags för dig att flytta? Vi på Rosab hjälper gärna till med flyttstädning i Jönköping och Huskvarna! Vi finns till hands för alla de som planerar att flytta.

Vi tar oss an uppdrag oavsett storlek och skick, och tack vare våra professionella anställda kan vi få vilket hem som helst att glänsa. Med oss slipper du stressen inför att känna sig tvungen att flyttstäda själv efter en kanske intensiv och energikrävande flytt.

Vi finns till för att underlätta för dig, och tar mer än gärna på oss ansvaret att göra ditt tidigare hem redo för nästa ägare eller hyresgäst. Målet är att både du som kund och personen som flyttar in efter dig ska känna sig nöjd med vad vi åstadkommit.

Flyttstäd i Jönköping och Huskvarna
Städning i Jönköping

Vi brinner för service

För oss är det viktigt att få nöjda kunder, och kundservice ligger oss därför varmt om hjärtat. Vi erbjuder personlig service, och vill skapa en bra kontakt med alla som vi ska arbeta för, för att arbetet i sig ska bli så bra utfört som möjligt, och för att ni ska kunna känna er helt trygga med oss som firma.

Genom en god kontakt och rak och ärlig kommunikation, kan vi få en bättre koll på vad ni önskar och behöver.

Tveka inte att kontakta oss för kontorsstäd och/eller golvvård i Jönköping och Huskvarna.

Byggstäd efter ett byggprojekt

Förutom flyttstäd och våra övriga tjänster inom städning, erbjuder vi professionell byggstäd, som passar perfekt efter en renovering eller ombyggnation. Efter ett sådant projekt lämnas mycket byggdamm och smuts kvar, som tyvärr kan vara väldigt svårt att få bort på egen hand.

Med Rosab behöver du inte tänka på det. Vi ser till att med största noggrannhet städa bort allt byggavfall som hamnat mellan lister och på andra jobbiga ställen som är svåra att nå.

Vi kan få en byggnadsplats att skina genom effektiv städning, och tar oss an både små och stora uppdrag i och i närheten av Jönköping. Vi följer en noggrann checklista, som vi själva har tagit fram för att ytan som vi städar ska bli så ren som det bara går.

Har du några frågor? Hör gärna av dig till oss så kontaktar vi dig snarast möjligt. Varmt välkommen till oss!

Byggstäd i Jönköping och Huskvarna

Vanliga frågor och svar om flyttstädning

Vad är en flyttstädning?

En flyttstädning är en noggrann städning av en bostad eller lokal när man flyttar ut. Syftet är att lämna utrymmet i sådant skick att det är redo att tas över av nya hyresgäster eller ägare.

Måste jag göra flyttstädningen själv?

Du kan välja att göra flyttstädningen själv eller anlita en professionell städfirma. Många väljer att anlita professionell hjälp för att säkerställa att städningen utförs enligt de krav som kan finnas i hyresavtalet eller försäkringsvillkoren.

Vilka områden och ytor bör inkluderas i en flyttstädning?

En flyttstädning bör inkludera alla delar av bostaden, inklusive kök, badrum, sovrum, vardagsrum, hallar, fönster, golv, väggar, skåp, och vitvaror. Allt från dammsugning och våttorkning till avkalkning och rengöring av ugnen bör ingå.

Vad är skillnaden mellan flyttstädning och vanlig städning?

Flyttstädning är mer omfattande än vanlig städning eftersom den måste uppfylla specifika standarder för att vara godkänd inför en flytt. Det kan innebära djuprengöring av alla ytor, inklusive områden som sällan rengörs under vanlig städning.

Vad händer om flyttstädningen inte är godkänd?

Om din flyttstädning inte uppfyller de krav som anges i avtalet eller försäkringsvillkoren kan du bli tvungen att göra om städningen själv eller betala för att få den utförd på nytt av en professionell städfirma.

Hur lång tid tar det att utföra en flyttstädning?

Tiden för en flyttstädning varierar beroende på storlek och skick på bostaden. Det kan ta allt från några timmar till en hel dag att slutföra en grundlig flyttstädning.