Hemstädning i Jönköping

FLYTTSTÄDNING

HEMSTÄDNING

KONTORSSTÄDNING

FÖNSTERPUTSNING

GOLVVÅRD

STORSSTÄDNING

Hemstädning Jönköping – Hem ljuva hem

Efter arbetsdagens slut är det skönt att få komma hem, sätta sig ner och koppla av i ett rent och fräscht hem – vi löser detta åt dig! Med oss som städfirma kan du njuta av annat istället för att städa din bostad.

Vi gör din vardag enklare så att du kan njuta av annat. Vi erbjuder en mängd olika städtjänster och man kan skräddarsy dessa efter eget behov för att passa just dig/er. Hemstädning är något många inte tycker är en rolig fritidssysselsättning. Låt vår professionella städfirma i Jönköping ta hand om det åt dig!

Våra duktiga medarbetare har lång erfarenhet och håller hög nivå på service. Vi är ett företag som bryr oss väldigt mycket om våra kunder. Ni är det viktigaste för oss!

Kvalitetsgaranti på hemstädningen

Vi har kvalitetsgaranti på all vår utförda hemstädning. Detta innebär att om ni inte anser att vårt utförda arbete är till er belåtenhet, så åtgärdar vi det omgående utan extra debitering eller dröjsmål.

Kvalitén på städningen vi erbjuder är i toppklass och vi är måna om att du som kund är nöjd efter städhjälp av oss. Du ska kunna komma hem och njuta av annat, låt oss göra städningen åt dig. Låt vår goda erfarenhet och kompetens vara lösningen för en lättare samt bättre vardag för dig!

Hemstädning Jönköping

Hemstädning utförs enligt följande modell för ny kund:

Boka ett hembesök med vår personal för att tillsammans gå igenom bostaden som skall städas.

När vi gemensamt har gått igenom bostadens ytor samt kundens önskemål, så får man ett pris och offereras hemstädningen direkt på plats. Vi väljer då att endast ge ett kostnadsförslag och tar inga personuppgifter vid detta tillfället. Utan tar det senare när kunden själv har funderat i lugn och ro.

När kunden har bestämt sig för att anlita oss så behöver vi kompletterande uppgifter, såsom mail adress samt personnummer för att skicka en regelrätt offert. Självklart är det samma pris men med lite utförligare uppgifter.

Kostnadsfri samt kravlös offert

Det är helt kostnadsfritt och kravlöst från er sida. Avtal skrivs först efter två månaders städning, detta så att kunden kan prova våra tjänster helt kravlöst.

Ny kund får alltid en första uppstädning av hemmet som är löpande i tid, faktureras separat.

Vi utför hemstäd runt omkring Jönköping, kontakta oss för ett första hembesök redan idag.

RUT-avdrag på hemstädning i Jönköping

När man anlitar vår städfirma i Jönköping får man göra avdrag för din hemstädning. Man får göra avdrag för arbetskostnaden när man anlitar hushållsnära tjänster.

Detta kallas RUT-avdrag och det är vi som utför ansökningen om RUT-avdrag åt dig, så du slipper tänka på detta. Vi drar då av halva kostnaden för våra städtjänster åt dig på fakturan.

Bra att veta är att resekostnader och materialkostnader går ej att dra av genom RUT-avdraget. Avdraget är på max 75 000:- per år och person.

Vad ingår i hemstädning?

Vi har en lista på vad som ingår i vår städning, men självklart skräddarsyr vi er hemstädning efter era önskemål och behov. Dessa saker utförs vid hemstäd:

KÖK

Avfläckning av köksskåp, lådor, dörrhandtag, dörr, dörrkarm, dörrlist, vägguttag och strömbrytare. Städ och rengöring av diskbänk, kran, diskho, kakel vid diskbänk, köksskåp, lådor, stol och bord. Vi städar och torkar av utsidan på spis, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Rengöring av mikrovågsugn både invändigt och utvändigt. Avtorkning av fönsterbrädor, fönsterlister och golvlister. Vi dammsuger samt fuktmoppar golv.

TOALETT / DUSCH

Avfläckning av badrumsinredning / möbel, dörrhandtag, dörr, dörrkarm, dörrlist, vägguttag samt strömbrytare.

Vi torkar av fönsterbrädor, skåp, lampa och putsning av spegel. Rengöring toalettstol invändigt och utvändigt. Städ av handfat, tvättställsblandaren, vattensil, badkar och vattenrör.

Skurar duschväggar och duschkran. Avkalkar och putsar glasvägg / glasdörr i duschutrymme. Vi fyller på förbrukningsmaterial. Tömning av papperskorgar. Fuktmoppar golv.

ÖVRIGA RUM

Dammsugning av stoppade möbler och mattor. Våttorkning fönsterbrädor samt golvlister. Avfläckning av strömbrytare, vägguttag, handtag, dörr och karm. Damning element, lampor och möbler. Dammsugning och fuktmoppa golv.

Dessa saker ingår alltid i hemstädning, men det finns alltid möjlighet att anpassa och skräddarsy städningen utefter era önskemål.

Önskas det en storstädning efter renovering erbjuder vi även detta. Kanske en fönsterputsning till våren eller annan tid.

ROSAB, städfirma i Jönköping för er

Våra kunder är otroligt viktiga för oss på ROSAB. Låt oss hjälpa dig att få en enklare vardag och spara tid, medans vi gör ditt hem rent och fräscht!

Letar du efter ett företag i Jönköping för städning av din bostad som har hög nivå på service och erfaren personal, så behöver ni inte leta mer. Vi finns här för er och hjälper er med städning av ert hem. Allt från fönsterputsning, avfläckning, rengöring av golv till avtorkning av ytor.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående hemstädning i Jönköping. Boka gärna ett hembesök så kan vi berätta mer om vår städhjälp och du kan få ett pris samt kostnadsfri offert. Vi utför tjänster i Jönköping med omnejd.

Kontakta oss

1 + 1 =

036 – 13 12 33

ROSAB i Jönköping AB  • Vasavägen 6 • 554 54 Jönköping • info@rosab.nu

Hemstädning Jönköping – Hem ljuva hem

Efter arbetsdagens slut är det skönt att få sätta sig ner och koppla av i ett rent och fräscht hem – vi löser det åt dig!
Vi har kvalitetsgaranti på all vår utförda hemstädning vilket innebär att om ni inte anser att vårt utförda arbete är till er belåtenhet så åtgärdar vi det omgående utan extra debitering eller dröjsmål.

Hemstädning utförs enligt följande modell för ny kund:
Hembesök av vår personal för att tillsammans med kunden gå igenom bostaden som skall städas. När vi gemensamt har gått igenom bostadens ytor och kundens önskemål, så offereras hemstädningen direkt på plats. Vi väljer att då endast ge ett kostnadsförslag och tar inga personuppgifter vid detta tillfället utan när kunden själv har funderat i lugn och ro. När kunden har bestämt sig för att anlita oss så behöver vi kompletterande uppgifter såsom mejladress samt personnummer för att skicka en regelrätt offert. Självklart är det samma pris men med lite utförligare uppgifter. Självklart är detta helt kostnadsfritt och kravlöst från er sida. Avtal skrivs först efter två månaders städning, detta så att kunden kan prova våra tjänster helt kravlöst. Ny kund får alltid en första uppstädning som är löpande i tid, faktureras separat.
Vi utför hemstädning runtomkring Jönköping, kontakta oss för ett första hembesök redan idag

Vad ingår i hemstäd?

Vi har en lista på vad som ingår i vår hemstäd, men självklart så skräddarsyr vi er hemstädning efter era önskemål och behov. Dessa saker utförs vid hemstäd:

KÖK
Avfläckning köksskåp, lådor, dörrhandtag, dörr, dörrkarm, dörrlist, vägguttag, strömbrytare.
Rengöring diskbänk, kran, diskho, kakel vid diskbänk, köksskåp, lådor, stol, bord.
Avtorkning utsidan spis, kyl, frys, fläkt, diskmaskin.
Rengöring mikrovågsugn invändigt och utvändigt.
Avtorkning fönsterbrädor, fönsterlister, golvlister.
Dammsug & fuktmoppa golv.

TOALETT / DUSCH
Avfläckning badrumsinredning / möbel, dörrhandtag, dörr, dörrkarm, dörrlist, vägguttag, strömbrytare.
Avtorkning fönsterbrädor, skåp, lampa, putsning av spegel.
Rengöring toalettstol invändigt och utvändigt, handfat, handfatskran, vattensil, badkar, vattenrör.
Skura duschväggar och duschkran.
Avkalka och putsa glasvägg / glasdörr i dusch-
Fyll på förbrukningsmaterial.
Tömning papperskorgar.
Fuktmoppa golv.

ÖVRIGA RUM
Dammsug stoppade möbler och mattor.
Våttorkning fönsterbrädor, golvlister.
Avfläckning strömbrytare, vägguttag, handtag, dörr, karm.
Damning element, lampor, möbler.
Dammsug och fuktmoppa golv.

Dessa saker ingår alltid i hemstädning men det finns alltid möjlighet att anpassa och skräddarsy hemstädning utefter era önskemål. Tveka inte att höra av er till oss.

Kontakta oss

10 + 5 =

036 – 13 12 33

0735 – 24 23 19

ROSAB i Jönköping AB

Vasavägen 6

554 54 Jönköping

info@rosab.nu