Flyttstädning i Jönköping

FLYTTSTÄDNING

HEMSTÄDNING

KONTORSSTÄDNING

FÖNSTERPUTSNING

GOLVVÅRD

STORSSTÄDNING

Flyttstädning i Jönköping – Spara tid och energi

Är det dax att flytta?

Låt oss på ROSAB hjälpa er med din flyttstädning i Jönköping. Vår långa erfarenhet i städbranschen gör att du får en flyttstädning av vårt team som har bred kunskap, lång erfarenhet och hög arbetsmoral. Du kan känna dig trygg och lägga din tid och energi på annat.

Bra service och kvalitet är något som är viktigt för oss att ge dig när du ska anlita flyttstäd. Låt oss hjälpa dig att göra din flytt enklare genom att spara tid på flyttstäd. Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda. Med oss som städfirma erbjuder vi det den bästa flyttstädning Jönköping har att erbjuda.

Hembesök och offert

Vid önskemål om pris för flyttstädning så gör vi alltid ett hembesök för att se bostaden i fråga och för att där kunna ge våra kunder ett exakt pris baserat på de olika kriterierna. Kriterier såsom materialval, fönster och storlek på bostaden med mera.

Detta hembesöket är helt kostnadsfritt samt helt kravlöst. Vid besöket så offereras flyttstädningen direkt på plats och vid tillfället ges endast en prisuppgift för flyttstädningen.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som kund att ställa frågor och vi kan berätta hur vi skulle utföra flyttstädningen. Sedan kan du som kund i lugn och ro ta din tid och besluta om det är av intresse att boka oss för ditt städ av bostad.

Om du bestämmer dig för att boka oss vid din flytt i Jönköping, behöver vi kompletterande uppgifter så som mailadress samt personnummer. Detta så att vi kan sända en regelrätt offert. Självklart med samma prisuppgift, men med samtliga korrekta uppgifter. Kontakta då oss så löser vi detta snabbt och lätt.

Garanti på flyttstädning

Vi utför alltid flyttstädning med garanti, d.v.s om ni inte anser att utfört arbete av flyttstädning är till er belåtenhet. Då åtgärdar vi detta omgående utan extra debitering eller dröjsmål. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygg och nöjd med sin flyttstädning. För att visa att våra tjänster håller hög kvalitet och för att du som kund ska vara nöjd med ditt flyttstäd så har vi denna garanti.

Efter avslutad flyttstädning utförs en kvalitetskontroll av vår personal (ej samma som har utfört städningen) för att kunna se om det finns eventuella brister och fel. För oss är det alltid hyresvärden eller köparen som tillslut avgör om flyttstädning av bostaden är till belåtenhet.

Dessa saker ingår i vår flyttstädning

KÖK

I köket hjälper vi dig med rengöring av köksskåp, diskbänk, kran, kakel, spis, ugn, kyl, frys, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn, lådor, dörr, dörrkarm, dörrlist, vägguttag, strömbrytare, vägg, fönsterbräda, lister, värmerör, radiator / element även mellan vägg, tak och golv.

Vi gör rent utsidan av spis, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Vi drar ut kyl, frys och ugn ur sitt läge så att vi kan städa bakom, under, på sidorna och ovanpå för att sedan skjutas tillbaka till dess ursprungliga läge.

Fönsterkarmar och bågar görs rent, samt fönsterputs av rutorna. Även städning av persienner, takventilation utför vi, samt dammsugning & fuktmoppar golv.

TOALETT / DUSCH

På toalett / dusch hjälper vi dig göra rent badrumsinredning / möbel, dörr, dörrkarm, dörrlist, vägguttag, strömbrytare, fönsterbräda, lampa, spegel, tak, takventilation och även skura alla väggar.

Med oss som din städfirma i Jönköping rengör vi även element, avkalka samt skura och putsa glaspartier (dörr / duschvägg). Städ av toalettstol, handfat, tvättställsblandaren, vattensil, badkar / dusch, vattenrör, duschavlopp / vattenlås tas ur sitt läge och rengöres med för att sen åter monteras tillbaka.

Vi utför även städ av persienn, fönsterkarm / fönsterbåge och fönsterputs. Sen fuktmoppar man golvet.

ÖVRIGA RUM

De övriga rummen i din bostad dammas väggar och tak av för att sedan dammsugas ren. Våttorkning av fönsterbrädor, golvlister, strömbrytare, vägguttag, dörr och dörrkarm.

Städning av takventilation, persienn, element, elementrör, fönsterkarmar / fönsterbågar samt fönsterputs. Vi dammar av element, lampor och möbler. Sedan dammsuger och fuktmoppar vi ditt golv rent. Även garderober städas ren och fin.

Miljömedveten flyttstädning Jönköping

Hos oss på ROSAB har vi hög miljömedvetenhets tänk när vi utför din flyttstädning i Jönköping. Detta präglar hela vår verksamhet. Både i vår arbetsmiljö, val av leverantörer och när vi utför våra tjänster. Med oss anlitar du en städfirma i Jönköping som erbjuder miljömedveten städning.

Kontakta oss om du har frågor kring flyttstäd i Jönköping

Tveka inte att höra av dig om du vill anlita oss som städfirma i Jönköping eller om du har några frågor. Du kan snabbt och enkelt boka kostnadsfritt hembesök där vi mer ingående kan förklara flytt och städning närmare.

Anlita oss om du är ute efter den bästa flyttstädning Jönköping har att erbjuda och låt oss göra din flytt enklare.

Kontakta oss

13 + 9 =

036 – 13 12 33

ROSAB i Jönköping AB  • Vasavägen 6 • 554 54 Jönköping • info@rosab.nu

Flyttstädning i Jönköping – Spara tid och energi

Vid önskemål om pris för flyttstädning så gör vi alltid hembesök för att se bostaden i fråga för att där kunna ge kunden ett exakt pris baserat på olika kriterier såsom materialval, fönster, storlek med mera. Detta hembesöket är helt kostnadsfritt samt helt kravlöst. Vid besöket så offereras flyttstädningen direkt på plats och vid tillfället ges endast en prisuppgift för flyttstädningen, för att kunden sedan i lugn och ro kan besluta om detta är av intresse. Skulle det vara intressant så behöver vi kompletterande uppgifter så som mejladress samt personnummer så vi kan sända en regelrätt offert, självklart med samma prisuppgift men med samtliga korrekta uppgifter.

Vi utför alltid flyttstädning med garanti d.v.s om ni inte anser att utfört arbete är till er belåtenhet så åtgärdar vi det omgående utan extra debitering eller dröjsmål.

Efter avslutad flyttstädning utförs en kvalitetskontroll av vår personal (ej samma som har utfört städningen) för att kunna se om det finns eventuella brister och fel. För oss är det alltid hyresvärden eller köparen som tillslut avgör om städningen är till belåtenhet.

Dessa saker ingår i vår flyttstädning

KÖK
Rengöring av köksskåp, diskbänk, kran, kakel, spis / ugn, kyl, frys, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn, lådor, dörr, dörrkarm, dörrlist, vägguttag, strömbrytare, vägg, fönsterbräda, lister, värmerör, radiator, tak, golv. Avtorkning utsidan spis, kyl, frys, fläkt, diskmaskin. Kyl, frys, ugn dras ur sitt läge för att städas bakom, under, sidan och ovan för att sedan skjutas tillbaka till deras läge. Fönsterkarmar och bågar rengöres samt fönsterputsning, persienner, takventilation rengörs, dammsugning & fuktmoppa golv.

TOALETT / DUSCH
Rengöra badrumsinredning / möbel, dörr, dörrkarm, dörrlist, vägguttag, strömbrytare, fönsterbräda, lampa, spegel, tak, takventilation, skura alla väggar, element, avkalka samt skura och putsa glaspartier (dörr / duschvägg), toalettstol, handfat, handfatskran, vattensil, badkar / dusch, vattenrör, duschavlopp / vattenlås tas ur sitt läge och rengöres och återmonteras, persienn, fönsterkarm / fönsterbåge och fönsterputsning, fuktmoppa golvet.

ÖVRIGA RUM
Dammsug alla väggar och tak, damma väggar och tak. Våttorkning fönsterbrädor, golvlister, strömbrytare, vägguttag, dörr, dörrkarm, takventilation, persienn, element, elementrör, fönsterkarmar / fönsterbågar och fönsterputsning. Damning element, lampor, möbler. Dammsug och fuktmoppa golv.

Kontakta oss

10 + 11 =

036 – 13 12 33

0735 – 24 23 19

ROSAB i Jönköping AB

Vasavägen 6

554 54 Jönköping

info@rosab.nu