Kontorsstädning i Jönköping

FLYTTSTÄDNING

HEMSTÄDNING

KONTORSSTÄDNING

FÖNSTERPUTSNING

GOLVVÅRD

STORSSTÄDNING

Kontorsstädning i Jönköping

ROSAB en professionell städfirma

För att man ska trivas så bra som möjligt på jobbet så är det viktigt att kontoret är rent och fräscht. Tack vare vår långa erfarenhet inom kontorsstädning ser vi till att just ert kontor blir glänsande rent och uppfriskande fräscht.

Vår städning gör att ni får ett rent kontor och ni får en fräsch och trevlig arbetsplats att arbeta i. Genom att anlita oss för kontorsstädning kan ni fokusera på ert arbete medan vi tar hand om renligheten på kontoret.

Oavsett om det rör sig om ett mindre kontor eller ett större kontorskomplex så kan ni anlita oss på ROSAB. Vi är måna om att hitta den bästa lösningen för just ert kontor i Jönköping. Utifrån era önskemål och behov genomför vi städningen på bästa sätt.

Fördelar med regelbunden kontorsstädning

Studier visar att en ren arbetsmiljö har positiva effekter på de anställdas hälsa och produktivitet. Det kan därför vara klokt att investera i professionell och regelbunden kontorsstädning på er arbetsplats.

Det första intrycket kan ofta vara avgörande vid affärer eftersom ett kontor är det som representerar företaget, vilket är värt att ha i åtanke vid kundbesök. Det innebär att ett organiserat och rent kontor kan påverka dina kunders och intressenters första intryck.

Rörig och smutsig kontorsmiljö ger alltså negativt intryck. Med vår hjälp slipper du tänka på detta och kan ägna din tid och energi på ditt arbete istället.

Städning för företag och föreningar i Jönköping

ROSAB hjälper företag och föreningar att göra ett långvarigt, positivt intryck på kunder eller intressenter. Uppmärksamhet på detaljer, engagemang, flexibilitet och professionalism är mycket viktigt för oss.

De tjänster vi utför sträcker sig utöver det vanliga städarbetet. Vår personal är erfaren och vi har den modernaste rengöringsutrustningen. Detta ger ett oklanderliga resultat.

En optimal kontorsstädning maximerar produktiviteten

Kontorspersonalens aktiviteter tillbringas huvudsakligen på kontoret. Det innebär att kontorslokalernas renhet har en omedelbar inverkan på de anställdas produktivitet och hälsa, vilket framgår av olika studier inom området.

Renhet och hushållsrutiner är kopplade till både komfort och hälsofördelar. Anlita oss som städfirma för en fräsch arbetsmiljö.

Vad ROSAB erbjuder i Jönköping

Professionell kontorsstädning innebär så mycket mer än bara moppning och sopning av golv, vilket är vad de flesta kontors städföretag erbjuder.

Vi erbjuder våra kunder professionalism och resultat, vid varje tillfälle. Vår personal har erfarenhet och kompetens inom de städrutiner som fungerar bäst för er.

Vi utför allt från fönsterputsning till rengöring av toaletter. Vare sig om du har en mindre lokal eller stora ytor kan du lita på att du blir nöjd med vår städhjälp.

Att du blir en nöjd kund efter vårt städ är väldigt viktigt för oss. Vi som städfirma strävar efter hög kvalitet i vår städning. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök i Jönköping.

Sekretess

Etik är att hålla vad man lovat och att inte missbruka förtroende. Vår personal arbetar alltid under sekretess. Detta innebär att vi inte talar om eller för vidare upplysningar om kunder.

Detta gäller saker som kunder berättar för oss eller sådant som vi av misstag fått reda på under städ arbetet. Sekretessen gäller även efter avslutat tid och uppdrag hos kund.

Flexibel rengöring av kontor

Företagens arbetsschema ska inte på något sätt påverkas när vi städar. Flexibilitet är viktigt för oss och representerar de tjänster vi tillhandahåller.

Vi förstår att varje företag arbetar enligt ett tydligt schema samt har olika behov. Vi har detta i åtanke vid städningen utan att det påverkar kvalitén.

Allt från vanliga till anpassade städtjänster

Varje företags behov skiljer sig åt, ROSAB kan erbjuda standardtjänster och även skräddarsydda tjänster efter ert behov. Därför kan vi, beroende på era behov, anpassa hur ni vill att vi ska städa ert kontor.

Vi kan hjälpa er att tillhandahålla en mängd olika kontors städtjänster som ett större paket, det kan t ex inkludera vaxning av golv, polishbehandling, fönsterputsning, tvättning av fasad, högtryckstvätt, mattrengöring och mycket annat.

Vi finns här för er

Välkommen att kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert. Låt oss på ROSAB vara företaget för din kontorsstädning i Jönköping. Vi erbjuder hög kvalitet på vår städning för en ren och fräsch arbetsmiljö.

Kontakta oss

11 + 4 =

036 – 13 12 33

ROSAB i Jönköping AB  • Vasavägen 6 • 554 54 Jönköping • info@rosab.nu

Kontorsstädning i Jönköping

För att man ska trivas så bra som möjligt på jobbet så är det viktigt att kontoret är rent och fräscht. Tack vare vår långa erfarenhet inom kontorsstädning ser vi till att just ert kontor blir glänsande rent och uppfriskande fräscht. Vår städning gör att ni får ett rent kontor och ni får en fräsch och trevlig omgivning att arbeta i. Genom att anlita oss för kontorsstädning kan ni fokusera på ert arbete medan vi tar hand om renligheten på kontoret.

Oavsett om det rör sig om ett mindre kontor eller ett större kontorskomplex så kan ni anlita oss på Rosab och vi är måna om att hitta den bästa lösningen för just ert företag. Utifrån era önskemål och behov genomför vi städningen på bästa sätt. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

9 + 10 =

036 – 13 12 33

0735 – 24 23 19

ROSAB i Jönköping AB

Vasavägen 6

554 54 Jönköping

info@rosab.nu