036 – 13 12 33 info@rosab.nu

Flyttstädning Jönköping

Flyttstädning i Jönköping – Spara tid och energi

Vid önskemål om pris för flyttstädning så gör vi alltid hembesök för att se bostaden i fråga för att där kunna ge kunden ett exakt pris baserat på olika kriterier såsom materialval, fönster, storlek med mera. Detta hembesöket är helt kostnadsfritt samt helt kravlöst. Vid besöket så offereras flyttstädningen direkt på plats och vid tillfället ges endast en prisuppgift för flyttstädningen, för att kunden sedan i lugn och ro kan besluta om detta är av intresse. Skulle det vara intressant så behöver vi kompletterande uppgifter så som mejladress samt personnummer så vi kan sända en regelrätt offert, självklart med samma prisuppgift men med samtliga korrekta uppgifter.

Vi utför alltid flyttstädning med garanti d.v.s om ni inte anser att utfört arbete är till er belåtenhet så åtgärdar vi det omgående utan extra debitering eller dröjsmål.

Efter avslutad flyttstädning utförs en kvalitetskontroll av vår personal (ej samma som har utfört städningen) för att kunna se om det finns eventuella brister och fel. För oss är det alltid hyresvärden eller köparen som tillslut avgör om städningen är till belåtenhet.

 
Höra av er för en kostnadsfri och kravlös offerering.
Flyttstädning Jönköping & Kronobergs län

Dessa saker ingår i vår flyttstädning

KÖK
Rengöring av köksskåp, diskbänk, kran, kakel, spis / ugn, kyl, frys, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn, lådor, dörr, dörrkarm, dörrlist, vägguttag, strömbrytare, vägg, fönsterbräda, lister, värmerör, radiator, tak, golv.

Avtorkning utsidan spis, kyl, frys, fläkt, diskmaskin. Kyl, frys, ugn dras ur sitt läge för att städas bakom, under, sidan och ovan för att sedan skjutas tillbaka till deras läge.

Fönsterkarmar och bågar rengöres samt fönsterputsning, persienner, takventilation rengörs, dammsugning & fuktmoppa golv.

TOALETT / DUSCH
Rengöra badrumsinredning / möbel, dörr, dörrkarm, dörrlist, vägguttag, strömbrytare, fönsterbräda, lampa, spegel, tak, takventilation, skura alla väggar, element, avkalka samt skura och putsa glaspartier (dörr / duschvägg), toalettstol, handfat, handfatskran, vattensil, badkar / dusch, vattenrör, duschavlopp / vattenlås tas ur sitt läge och rengöres och återmonteras, persienn, fönsterkarm / fönsterbåge och fönsterputsning, fuktmoppa golvet.

ÖVRIGA RUM
Dammsug alla väggar och tak, damma väggar och tak.
Våttorkning fönsterbrädor, golvlister, strömbrytare, vägguttag, dörr, dörrkarm, takventilation, persienn, element, elementrör, fönsterkarmar / fönsterbågar och fönsterputsning. Damning element, lampor, möbler. Dammsug och fuktmoppa golv.

Rosab – en skicklig städfirma i Jönköping

Rosab har varit verksamma inom städbranschen i många år och vårt team har både kunskap, erfarenhet och hög arbetsmoral. Vi erbjuder både byggstädning, flyttstädning och kontorsstädning. Utöver det kan vi hjälpa dig med professionell fönsterputsning, mattvättning och golvvård. Förutom allomfattande städtjänster så kan ni även anlita oss för olika slags trädgårdstjänster.

Både service och kvalitet är två viktiga faktorer som vi värnar om så att du som kund känner dig trygg att anlita oss och blir lika nöjd med resultatet varje gång. Rosab har också en hög miljömedvetenhet som präglar hela vår verksamhet, vilket genomsyrar både arbetsmiljö samt i tjänsters utförande och val av leverantörer.

Vi vänder oss till både företag och privatkunder i Jönköping och Kronobergs Län. Kontakta oss redan idag för en gratis offert och tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Läs gärna mer om våra tjänster HÄR

Välkommen till Rosab!

Städning Jönköping

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA